Totalnie tofu

Konrad Budzyk

Totalnie tofu

52,49

 

Totalnie smacznie. Totalnie prosto. Totalnie TOFU

83 przepisy na kuszące roślinne dania

Wszechstronne, bajecznie proste w przygotowaniu i przepyszne – takie właśnie jest tofu. Z wyglądu niepozorne, w rzeczywistości daje nieograniczone możliwości.

Zrobisz z nim totalnie wszystko: śniadaniową szakszukę, włoski makaron, polskie pierogi, azjatyckie bowle, wegański mac & cheese, kuszące street foody i aksamitne desery (w tym oczywiście tofurnik) – w każdym z tych dań tofu odnajduje się idealnie.

Oprócz tego z książki dowiesz się:

– czym różni się tofu twarde od miękkiego i który rodzaj wybrać, by wydobyć wszystkie jego zalety,

– jak skomponować idealną marynatę

– i dlaczego tofu zawsze znajduje się na szczycie listy zdrowych produktów*.



Poznaj moje ulubione przepisy na dania z tofu oraz porady i techniki dotyczące ich przygotowywania.

Konrad Budzyk



* Podpowiadam już teraz: to dzięki temu, że jest wysokobiałkowe i bogate w składniki odżywcze: żelazo, wapń, niezbędne witaminy i minerały, a dodatkowo naprawdę niskokaloryczne.



KONRAD BUDZYK – bloger kulinarny, weganin. Jego pierwsza książka, „Hummusy i pasty”, od razu stała się bestsellerem. Do gotowania podchodzi z dużym luzem, miesza style i techniki, a przy tym świetnie się bawi.



Powyższy opis pochodzi od wydawcy.



 

Znak JednymSłowem
Oprawa twarda

Wydanie: I

ISBN: 978-83-240-9962-7

EAN: 9788324099627

Liczba stron: 256

Znak JednymSłowem

Format: 165x235

Cena detaliczna: 69,99 zł

Rok wydania: 2024

Zajrzyj do środka

Komentarze nie są potwierdzone zakupem