Malwina Bareła jest polską autorką książek kulinarnych. Prowadzi poczytnego i popularnego bloga o nazwie „Filozofia Smaku”. Malwina Bareła podejmuje współpracę z czołowymi firmami z branży spożywczej, zarówno w Polsce, jak i za granicą. Na co dzień zajmuje się przygotowywaniem fotografii kulinarnej, wykorzystywanej do celów reklamowych.
Malwina Bareła – książki kulinarne dla każdego
Malwina Bareła wydała trzy książki z przepisami kulinarnymi, takie jak: „Lunchbox na każdy dzień. Przepisy inspirowane japońskim bento”, „Lunchbox na każdy dzień. Nowe przepisy”, „Lunczbox na każdy dzień. Fit bento”. Wszystkie przepisy zawarte w książkach Malwiny Bareły są niezwykle proste i bez problemu można je wykonać w polskim domu. W publikacjach autorki znajdują się przepisy na śniadania, lunche, desery i kolacje.
Przepisy na japońskie bento
Malwina Bareła przygotowała serię przepisów dedykowanych osobom, które chcą odżywiać się zdrowo. Autorka wykorzystuje proste i sezonowe składniki, które są powszechnie dostępne. Dzięki temu, każdy czytelnik będzie mógł przygotować japońskie bento. Malwina Bareła propaguje również postawy zero waste, co ma na celu ograniczenie wyrzucania i marnowania jedzenia.
Informacje o sortowaniu:
sortowanie wg Popularności: Produkty są sortowane według popularności na podstawie kilku czynników: liczby zakupów, ilości i wartości wystawionych ocen, zainteresowania użytkowników mierzonych dodaniem produktu do koszyka lub ulubionych.
sortowanie wg Cena - od najniższej: Produkty są sortowane po aktualnej cenie sprzedaży, od najniższej do najwyższej.
sortowanie wg Cena - od najwyższej: Produkty są sortowane po aktualnej cenie sprzedaży, od najwyższej do najniższej.
sortowanie wg Od najnowszych: Produkty są sortowane według daty premiery. Na początku wyświetlane są najnowsze tytuły, które dopiero trafiły do sprzedaży lub będą dostępne w najbliższym czasie
sortowanie wg Od najstarszych: Produkty są sortowane według daty premiery. Na początku wyświetlane są najstarsze tytuły.