Smak dzikich roślin

Patrycja Machałek

Smak dzikich roślin

8.2

(10 ocen) wspólnie z

24,99

 

Łąka, las, polana, a nawet przydomowy ogródek – wszystkie te miejsca skrywają DZIKIE ROŚLINY będące skarbnicą smaku, witamin i kojących właściwości dla naszego ciała.

Poznaj moc dzikich ziół, chwastów oraz liści drzew i naucz się gotować w zgodzie z rytmem natury.

Dzięki tej książce przygotujesz:
• drożdżowy chleb orkiszowy na liściach łopianu
• marmoladę z dzikiej forsycji
• surówkę z liśćmi lipy
• leśny dżin z jałowca
• pokrzywowe kluseczki

i ponad 100 innych doskonałych potraw z wykorzystaniem nieoczywistych roślin rosnących blisko ciebie.

Książka Patrycji Machałek pozwoli ci odkryć właściwości nietypowych ziół, dowiesz się z niej liście jakich drzew idealnie urozmaicą domowe menu, znajdziesz inspiracje do kulinarnych eksperymentów i zaskoczysz znajomych o każdej porze roku.

SEZONOWE GOTOWANIE Z DZIKICH ROŚLIN JEST PROSTSZE, NIŻ MYŚLISZ!

Znak Koncept
Oprawa twarda

Wydanie: Pierwsze

ISBN: 978-83-240-7373-3

EAN: 9788324073733

Liczba stron: 272

Znak Koncept

Format: 165x230mm

Cena detaliczna: 49,99 zł

Rok wydania: 2021

Komentarze nie są potwierdzone zakupem

Ebook i Audiobook dostępny na

Kup ebooka