Hummusy i pasty [2024]

Konrad Budzyk

Hummusy i pasty [2024]

52,49

 

NOWE WYDANIE BESTSELLERA



Proste, zdrowe i pyszne. HUMMUSY i pasty

76 inspirujących przepisów na roślinne pasty



Hummus to ciecierzyca, czosnek, sezam i oliwa. Ale nie tylko.

Hummus może mieć słodko-ostry smak pieczonej dyni, kusić intensywnym aromatem grillowanej papryki lub zaskakiwać słodyczą syropu klonowego i rodzynek.

Dzięki tej książce dowiesz się, jak ugotować ciecierzycę, żeby wydobyć jej orzechowy smak, do czego używać czarnej soli i jak wytrawnie smakuje kiszona cytryna.



Konrad Budzyk – weganin i bloger kulinarny, autor książki „Totalnie tofu”. Do gotowania podchodzi z dużym luzem, miesza style i techniki, a przy tym świetnie się bawi

Powyższy opis pochodzi od wydawcy.



 

Znak JednymSłowem
Oprawa twarda

Wydanie: III

ISBN: 978-83-240-9981-8

EAN: 9788324099818

Liczba stron: 208

Znak JednymSłowem

Format: 165x235

Cena detaliczna: 69,99 zł

Rok wydania: 2024

Komentarze nie są potwierdzone zakupem