Chwasty od kuchni

Piotr Ciemny

Chwasty od kuchni

7.9

(7 ocen) wspólnie z

29,99

 

Poznaj chwasty, które mijasz w parku, lesie i na łące.
Przekonaj się, jak wiele mogą wnieść do twojej kuchni.

Nawłoć, koniczyna, chaber to z pozoru pospolite chwasty. Czy zastanawiałeś się kiedyś, co by się stało, gdyby trafiły do twojej sałatki, lunchu i kolacji?

Będzie pysznie, zdrowo i kolorowo!

Przekonaj się, że chwasty smakują wspaniale i nawet w prostych potrawach wyglądają bosko.

Dowiedz się, jak smakują:

• pieczone gruszki z macierzanką pod orkiszową kruszonką,
• marynowane czereśnie z rumiankiem,
• szampan z kwiatów,
• ocet z porzeczek z płatkami róży.

Odkryj kulinarny potencjał w prostych potrawach na bazie chwastów!

Znak Koncept
Oprawa twarda

Wydanie: Pierwsze

ISBN: 978-83-240-7378-8

EAN: 9788324073788

Liczba stron: 240

Znak Koncept

Format: 150x200mm

Cena detaliczna: 44,99 zł

Rok wydania: 2021

Komentarze nie są potwierdzone zakupem