Konto

Technologia żywności Część 1 Podstawy technologii żywności Praca zbiorowa Książka

Technologia żywności Część 1 Podstawy technologii żywności
57,93 zł
59,00 zł - sugerowana cena detaliczna
Zamów teraz, wyślemy w poniedziałek.
Wydawnictwo: Format-AB
Rodzaj oprawy: Okładka broszurowa (miękka)
Liczba stron: 360
Format: 170x240mm
Rok wydania: 2010
Zobacz więcej

Kup w zestawie

57,93 zł
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności. Typ szkoły: technikum i szkoła policealna.

Szczegółowe informacje na temat książki Technologia żywności Część 1 Podstawy technologii żywności

Wydawnictwo: Format-AB
EAN: 9788389184351
Autor: Praca zbiorowa
Rodzaj oprawy: Okładka broszurowa (miękka)
Liczba stron: 360
Format: 170x240mm
Rok wydania: 2010

Podobne do Technologia żywności Część 1 Podstawy technologii żywności

Inne książki Praca zbiorowa

Oceny i recenzje książki Technologia żywności Część 1 Podstawy technologii żywności

Średnia ocen:
~ /10
Liczba ocen:
0
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Ten produkt nie ma jeszcze żadnych recenzji

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Bestsellery

Nowości

Zyskaj darmową dostawę
za zapis do newslettera!
Nie przegap nowości, promocji i unikalnych ofert.
*Kod jednorazowego użycia przy minimalnej wartości koszyka 69 zł.