Domowe pyszności - łatwe do zrobienia kiełbasa, ser, piwo, cydr, tofu, ocet

Bellersen Qurini Cosima

Domowe pyszności - łatwe do zrobienia kiełbasa, ser, piwo, cydr, tofu, ocet

20,28

 

Odkrywamy na nowo proces fermentacji: własnoręczny wyrób kiszonej kapusty, kimchi, miso, ketchupu, sera i szynki, a także warzenie piwa i pieczenie chleba są bardzo proste dzięki maleńkim pomocnikom: bakteriom i drożdżom.
Fermentacja jest pradawną metodą, umożliwiającą wyrób i konserwowanie wielu artykułów żywnościowych. Powstałe produkty spożywcze są zdrowe i lekkostrawne, regulują trawienie, wzmacniają układ odpornościowy, a przede wszystkim - mają niezrównany smak!
Przekonajmy się sami i dajmy zainspirować ponad 250 przepisom na smaczne produkty!

Delta W-Z
Broszurowa ze skrzydełkami

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-717-5862-1

EAN: 9788371758621

Tytuł oryginalny: Fermentieren Das Rezeptbuch

Liczba stron: 128

Format: 17.0x24.0cm

Cena detaliczna: 30,45 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem