Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin

Bernhard Gahm

Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin

24,90

 

Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.

Znajdziesz tu ponad 100 zdjęć oraz informacje na temat urządzeń i dodatków,
dokładne wskazówki i rady profesjonalisty, wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach, porady pozwalające unikać błędów.

Rea
Oprawa miękka

ISBN: 978-83-799-3506-2

EAN: 9788379935062

Liczba stron: 136

Format: 16.5x23.5cm

Cena detaliczna: 24,90 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem