Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik Kwalifikacja T.15..2

Bilska Beata, Tul-Kryszczuk Agnieszka

Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik Kwalifikacja T.15..2

43,02

 

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).

Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw i napojów, kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen potraw i napojów w gastronomii.

Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na szybkie i efektywne przyswojenie materiału.

WSiP
Oprawa miękka

ISBN: 978-83-021-5038-8

EAN: 9788302150388

Liczba stron: 216

Format: 17.0x24.0cm

Cena detaliczna: 47,10 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem