Komentarze nie są potwierdzone zakupem
Zamknięte w słoiku smaki wiosny, lata i jesieni ubogacą każde danie, będą doskonałą przekąską, a także bazą do innych smakowitych potraw. Kiszonki to także wspaniały pomysł na zdrowy posiłek – pełne witamin są naturalnymi probiotykami, które wspomagają naszą odporność. Weganka, Magdalena Pieńkos, instruuje, jak kisić warzywa, owoce, grzyby, a także jak przygotować fermentowane, pełne zdrowia napoje i pomysłowe posiłki z kiszonek.
SBM
Oprawa twarda
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-822-2425-2
EAN: 9788382224252
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-822-2425-2
EAN: 9788382224252
Liczba stron: 192
Format: 17.0x25.0cm
Cena detaliczna: 39,95 zł
Format: 17.0x25.0cm
Cena detaliczna: 39,95 zł