Komentarze nie są potwierdzone zakupem
Burger to prawdziwy celebryta wśród fastfoodowych dań. Nic w tym dziwnego, gdyż jest naprawdę pyszny, jeśli został dobrze przyrządzony. Burgery robi się z różnych gatunków mięsa, a nawet można z niego zrezygnować i przygotować kotlety w wersji wege – z ciecierzycy czy fasoli. Znajdziesz tu mnóstwo pomysłów na burgery – od amerykańskich klasyków z wołowiny, przez wariacje drobiowe, po propozycje z rybą i opcje dla wegetarian. Książkę uzupełniają przepisy na smakowite sosy, m.in. keczup, musztardę i guacamole, które są niezbędnym składnikiem burgerów.
Buchmann
Broszurowa ze skrzydełkami
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-280-5605-3
EAN: 9788328056053
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-280-5605-3
EAN: 9788328056053
Liczba stron: 160
Format: 160x235mm
Cena detaliczna: 29,99 zł
Format: 160x235mm
Cena detaliczna: 29,99 zł