Żywienie i usługi gastronomiczne Część IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii

Derbis Anna, Linka Lidia

Żywienie i usługi gastronomiczne Część IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii

38,04

 

Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:
PKZ(T.h) Umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych.

Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową kształcenia w tym zawodzie oraz uwzględnia stan prawny na 16.10.2016 r.

Format-AB
Oprawa miękka

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-891-8472-6

EAN: 9788389184726

Liczba stron: 248

Format: 165x240mm

Cena detaliczna: 39,00 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem