Zioła na talerzu 75 pysznych przepisów 15 aromatycznych historii

Zioła na talerzu 75 pysznych przepisów 15 aromatycznych historii

7.2

(10 ocen) wspólnie z

33,24

 

Zioła na talerzu to 15 barwnych historii utalentowanych kucharzy i blogerów, którzy zakochali się w aromacie i smaku świeżych ziół. Tomek Jakubiak porównuje tu tajską bazylię do relacji z teściową, Andrzej Polan opowiada o tym, jak szczaw przywołuje u niego wspomnienia z dzieciństwa, a Jurek Sobieniak odkrywa nieznane oblicze melisy, która większości z nas kojarzy się z deserami. Każdy z gości podzielił się także swoim ulubionym przepisem, w którym świeże zioła grają pierwszoplanowe role. Samar Khanafer zaserwuje dorsza w kolendrowym pesto, a Marieta Marecka zdradzi sposób na przygotowanie drobiowych roladek na bazyliowym purée. To tylko namiastka tego, co znajdziecie w książce, która uwodzi w sumie 75 pysznymi przepisami.

Edipresse Polska
Oprawa twarda

ISBN: 978-83-811-7322-3

Liczba stron: 236

Format: 19.0x26.0cm

Cena detaliczna: 49,90 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem