Zapiekanki, grzanki, pizze

Praca zbiorowa

Zapiekanki, grzanki, pizze

12,99

 

Zapiekanki dają spore pole do popisu w kuchni. Można je przygotować z rozmaitych składników: mięs, warzyw, serów, makaronów, kasz, ryżu, ziemniaków, wędlin. Składniki mogą być gotowane, pieczone, czasem nawet surowe. Można je łączyć prawie dowolnie, kierując się swoim smakiem i kulinarną wyobraźnią.
Zapiekanki mogą być przygotowane jako danie obiadowe, na kolację i – oczywiście – na słodko jako deser. Nie wymagają zbyt wiele pracy, chociaż – jeżeli mamy czas – można wykazać się prawdziwym talentem i kunsztem kulinarnym i zrobić danie znacznie bardziej wymagające. Niewątpliwą zaletą zapiekanek jest to, że zawsze się udają.
Pamiętając o zaletach tych dań, proponujemy Państwu książkę pełną wspaniałych pomysłów na łatwe i swojskie, ale i bardziej wykwintne zapiekanki.

Prószyński Media
Oprawa miękka

Wydanie: pierwsze

Data pierwszego wydania:
2014-01-30

ISBN: 978-83-783-9689-5

Liczba stron: 176

Format: 165x235mm

Cena detaliczna: 12,99 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem