Komentarze nie są potwierdzone zakupem
Legendarne dzieło sławnego gastronoma z Romanii.
"Włoska sztuka dobrego gotowania" to słynne dzieło Pellegrino Artusiego, niezwykłego smakosza i znawcy potraw, który zebrał 790 przepisów na dania z różnych regionów Półwyspu Apenińskiego i okrasił je opowiastkami, interesującymi historiami oraz anegdotami, odsłaniając w ten sposób tajemnice smakowitej kuchni i przybliżając włoską kulturę jedzenia.
Książka ukaże się staraniem Włoskiego Instytutu Kultury w Warszawie, Włoskiego Instytutu Kultury w Krakowie oraz wydawnictwa Muza.
Muza
Oprawa twarda
Wydanie: drugie
ISBN: 978-83-287-1895-1
EAN: 9788328718951
Tytuł oryginalny: La scienza in cucina e l'arte di mangier bene
Wydanie: drugie
ISBN: 978-83-287-1895-1
EAN: 9788328718951
Tytuł oryginalny: La scienza in cucina e l'arte di mangier bene
Liczba stron: 512
Format: 170x250mm
Cena detaliczna: 79,90 zł
Format: 170x250mm
Cena detaliczna: 79,90 zł