Smakowite desery na dwa sposoby. 35 przepisów w wersji klasycznej i light

Valentin Néraudean

Smakowite desery na dwa sposoby. 35 przepisów w wersji klasycznej i light

40,30

 

Ciasta, tarty, keksy, kremy mrożone i napoje… Utalentowany szef kuchni Valentin Néraudeau podaje przepisy na desery KLASYCZNE I LIGHT. Obie wersje słodkości łatwo przygotować, są niezwykle smaczne i zachwycają wyglądem! Wszystkie desery są przygotowywane na bazie owoców. Według Valentina Néraudeau WSZYSCY MAMY PRAWO DO PRZYJEMNOŚCI, a taką przyjemnością jest pyszny deser na przykład z kremem chantilly i z pięknymi owocami. Desery klasyczne na pewno zadowolą najwybredniejszych smakoszy. Desery light są przeznaczone dla tych, którzy nie chcą zrezygnować z częstego sięgania po desery. Zawierają więcej owoców i są mniej kaloryczne, ale są piękne, bardzo smaczne i możemy jeść je bez poczucia winy. Podane przepisy są zilustrowane zdjęciami, żeby maksymalnie ułatwić przygotowanie deserów.

Teraz wystarczy już tylko wybrać przepis i przygotować deser!



Valentin Néraudeau otworzył pierwszą restaurację w wieku dwudziestu lat i szybko otwierał kolejne. Był uczestnikiem Top Chef, dzięki czemu poznała go szeroka publiczność. Jest bardzo zaangażowany w opracowywanie przepisów kulinarnych dla sportowców i dla osób, które chcą utrzymać dobrą kondycję fizyczną.

Jedność
Wydanie: Pierwsze

ISBN: 978-83-814-4339-5

EAN: 9788381443395

Liczba stron: 224

Jedność

Cena detaliczna: 65,00 zł

Rok wydania: 2021

Komentarze nie są potwierdzone zakupem