Ramen krok po kroku Przepisy tradycyjne i współczesne

Robin Donovan

Ramen krok po kroku Przepisy tradycyjne i współczesne

5.0

(1 ocena) wspólnie z

27,89

 

Ramen krok po kroku to około 90 przepisów na pyszny ramen – od bazowych, najprostszych, po te bardziej złożone i finezyjne. Ta książka kucharska po brzegi wypełniona jest smakiem umami. Znalazły się w niej instrukcje dla początkujących, wykaz niezbędnych składników oraz wskazówki, w co wyposażyć kuchnię, by móc w każdej chwili przyrządzić wspaniałą japońską zupę z makaronem.
Zacznij od podstawowych przepisów na tradycyjne elementy ramenu, np. gęsty wywar z kości drobiowych, potem dodaj przyprawy i pozostałe składniki, aby stworzyć miskę zupy o wielowymiarowym smaku. W książce znajdziesz zarówno przepisy na tradycyjny ramen, jak i na ramen w nowoczesnym wydaniu, np. z chrupiącym jarmużem.

RM
Oprawa miękka

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-815-1519-1

EAN: 9788381515191

Tytuł oryginalny: Ramen for Beginners

Liczba stron: 158

Format: 190x235mm

Cena detaliczna: 44,99 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem