Pracownia obsługi klientów Kwalifikacja T.15 Praktyczna nauka zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych

Dominik Piotr

Pracownia obsługi klientów Kwalifikacja T.15 Praktyczna nauka zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych

63,66

 

Publikacja skierowana do uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu 3. części kwalifikacji T.15. (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych).

Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, które przypomina podstawowe wiadomości, i karty pracy z zadaniami i ćwiczeniami. Publikacja proponuje różnorodne ćwiczenia wzbogacone licznymi ilustracjami – od zadań praktycznych, które uczeń ma wykonywać w czasie zajęć w szkolnej pracowni, poprzez uzupełnienie tekstu, pytania otwarte i zamknięte, po propozycje projektów do zrealizowania w trakcie wycieczek lub praktyk zawodowych. Książka kładzie nacisk na uważne wykonywanie zadań, zachęca ucznia do wnikliwej samooceny i skłania do wyciągania wniosków. Publikacja może też stanowić cenny materiał powtórzeniowy dla osób przystępujących eksternistycznie do egzaminów.

WSiP
Oprawa miękka

ISBN: 978-83-021-5045-6

EAN: 9788302150456

Liczba stron: 168

Format: 205x290mm

Cena detaliczna: 68,00 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem