Komentarze nie są potwierdzone zakupem
Wieprzowina, wołowina i drób serwowane są w najrozmaitszych konfiguracjach smakowych, przyrządzane różnorodnie, w zależności od regionu oraz zmieniających się mód. Czy warto jeść mięso? Tak, gdyż jest ono źródłem białka, składników mineralnych i witamin potrzebnych naszemu organizmowi. Mięso i wędliny ze sprawdzonego źródła, dobrze przyrządzone, zawsze świeże i zawsze z warzywami to znakomite składniki dobrej kuchni.
Poznajcie doskonałe pomysły na dania z mięsa pieczonego i duszonego, na grilla i szybkie stir-fry. Wśród naszych propozycji znajdziecie także przepisy na domowy wyrób wędlin.
Olimp Media
Oprawa twarda
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-770-7299-8
EAN: 9788377072998
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-770-7299-8
EAN: 9788377072998
Liczba stron: 192
Format: 20.8x27.0cm
Cena detaliczna: 39,99 zł
Format: 20.8x27.0cm
Cena detaliczna: 39,99 zł