Mięso. Wielka księga zdrowia

Mięso. Wielka księga zdrowia

39,99 zł

2100

 

Wieprzowina, wołowina i drób serwowane są w najrozmaitszych konfiguracjach smakowych, przyrządzane różnorodnie, w zależności od regionu oraz zmieniających się mód. Czy warto jeść mięso? Tak, gdyż jest ono źródłem białka, składników mineralnych i witamin potrzebnych naszemu organizmowi. Mięso i wędliny ze sprawdzonego źródła, dobrze przyrządzone, zawsze świeże i zawsze z warzywami to znakomite składniki dobrej kuchni.
Poznajcie doskonałe pomysły na dania z mięsa pieczonego i duszonego, na grilla i szybkie stir-fry. Wśród naszych propozycji znajdziecie także przepisy na domowy wyrób wędlin.

Olimp Media
Oprawa twarda

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-770-7299-8

Liczba stron: 192

Format: 208x270mm

Cena katalogowa: 39,99 zł

Cena pakietu

84,89 zł

4794

Cena pakietu

79,89 zł

4494