Mięso. Wielka księga zdrowia

Mięso. Wielka księga zdrowia

39,99

 

Wieprzowina, wołowina i drób serwowane są w najrozmaitszych konfiguracjach smakowych, przyrządzane różnorodnie, w zależności od regionu oraz zmieniających się mód. Czy warto jeść mięso? Tak, gdyż jest ono źródłem białka, składników mineralnych i witamin potrzebnych naszemu organizmowi. Mięso i wędliny ze sprawdzonego źródła, dobrze przyrządzone, zawsze świeże i zawsze z warzywami to znakomite składniki dobrej kuchni.
Poznajcie doskonałe pomysły na dania z mięsa pieczonego i duszonego, na grilla i szybkie stir-fry. Wśród naszych propozycji znajdziecie także przepisy na domowy wyrób wędlin.

Olimp Media
Oprawa twarda

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-770-7299-8

EAN: 9788377072998

Liczba stron: 192

Format: 20.8x27.0cm

Cena detaliczna: 39,99 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem