Komentarze nie są potwierdzone zakupem
Dania z dziczyzny są w naszej kuchni rarytasem!
Książka adresowana jest do wszystkich smakoszy doceniających specjały kuchni myśliwskiej. Także osoby, które ich nie znają, odnajdą w dziczyźnie interesujący smak.
Prezentujemy przepisy na dania z dzika, jelenia, sarny, daniela, zająca, dzikiego królika oraz dzikiego ptactwa. W książce znalazły się też receptury na potrawy z dziczyzny serwowane w restauracjach pałacowych i zamkowych, które pielęgnują tradycje kuchni dworskiej, nowoczesne dania z dziczyzny oferowane w prestiżowych restauracjach hotelowych oraz specjały serwowane w karczmach kultywujących najlepsze tradycje kuchni staropolskiej. Zachęcamy do skorzystania z receptur prawdziwych mistrzów kuchni.
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-794-3041-3
EAN: 9788379430413
Świat Książki
Format: 210x210mm
Cena detaliczna: 34,90 zł
Rok wydania: 2014