Kiszonki i fermentacje

Aleksander Baron

Kiszonki i fermentacje

39,90 zł

2484

 

Cytryny kiszone w wędzonej soli?

Jarmuż fermentowany w jogurcie z jałowcem?

Kiszony rabarbar z grapefruitem w miodowej zalewie?

Dynie fermentowane w maślance z czosnkiem?

Nawet się nie spodziewasz, co jeszcze można włożyć do słoika!

Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek: sorbet z fermentowanego melona z szałwią, rzodkiewki w czarnej soli i krem z dyni w maślance. Tradycyjne potrawy w nowej aranżacji – bigos z ogórków, żur na zakwasie z kaszy gryczanej czy gołąbki w liściach jarmużu. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt. I w dodatku – naturalnie, zdrowo i smacznie.

Pascal
Broszurowa ze skrzydełkami

ISBN: 978-83-764-2925-0

Liczba stron: 240

Format: 165x240mm

Cena katalogowa: 39,90 zł