Kiszonki i fermentacje

Aleksander Baron

Kiszonki i fermentacje

39,90

 

Cytryny kiszone w wędzonej soli?

Jarmuż fermentowany w jogurcie z jałowcem?

Kiszony rabarbar z grapefruitem w miodowej zalewie?

Dynie fermentowane w maślance z czosnkiem?

Nawet się nie spodziewasz, co jeszcze można włożyć do słoika!

Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek: sorbet z fermentowanego melona z szałwią, rzodkiewki w czarnej soli i krem z dyni w maślance. Tradycyjne potrawy w nowej aranżacji – bigos z ogórków, żur na zakwasie z kaszy gryczanej czy gołąbki w liściach jarmużu. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt. I w dodatku – naturalnie, zdrowo i smacznie.

Pascal
Broszurowa ze skrzydełkami

ISBN: 978-83-764-2925-0

EAN: 9788376429250

Liczba stron: 240

Format: 16.5x24.0cm

Cena detaliczna: 39,90 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem