White Plate. Na zdrowie Eliza Mórawska Książka
Wydawnictwo: | Zwierciadło |
Rodzaj oprawy: | Okładka broszurowa ze skrzydełkami |
Wydanie: | pierwsze |
Liczba stron: | 240 |
Format: | 16.7x21.9 |
Rok wydania: | 2017 |
Szczegółowe informacje na temat książki White Plate. Na zdrowie
Wydawnictwo: | Zwierciadło |
EAN: | 9788365456564 |
Autor: | Eliza Mórawska |
Rodzaj oprawy: | Okładka broszurowa ze skrzydełkami |
Wydanie: | pierwsze |
Liczba stron: | 240 |
Format: | 16.7x21.9 |
Rok wydania: | 2017 |
Data premiery: | 2017-03-29 |
Język wydania: | polski |
Podmiot odpowiedzialny: | Wydawnictwo Zwierciadło Widok 8 00-023 Warszawa PL e-mail: [email protected] |
Podobne do White Plate. Na zdrowie
Oceny i recenzje książki White Plate. Na zdrowie
Pomóż innym i zostaw ocenę!
Wszelkiego rodzaju książki kulinarne cieszą się w Polsce coraz większą popularnością. Na rynku pojawiają się kolejne dzieła dotyczące potraw z kuchni z całego świata. Wybór jest olbrzymi, więc nikt, kto ma ochotę nawet na najbardziej dziwaczne potrawy, nie powinien narzekać. No chyba, że w sklepach zabraknie potrzebnych składników.
„White Plate. Na zdrowie” to kolejna książka kucharska autorstwa Elizy Mórawskiej. W dorobku autorki znajdują się jeszcze trzy inne książki kucharskie. Kolejno są to: „White Plate – słodkie”, „O jakbłkach. 40 przepisów z jabłkami na śniadanie, obiad, kolację i deser” oraz „O chlebie. 45 przepisów na wypieki drożdżowe i na zakwasie”. Najpierw Eliza Mórawska zasłynęła dzięki publikacji przepisów na swoim blogu noszącym tytuł „White Plate”. Potem jej przepisy trafiły do książek.
„White Plate. Na zdrowie” to kolejna książka kucharska autorstwa Elizy Mórawskiej. W dorobku autorki znajdują się jeszcze trzy inne książki kucharskie. Kolejno są to: „White Plate – słodkie”, „O jakbłkach. 40 przepisów z jabłkami na śniadanie, obiad, kolację i deser” oraz „O chlebie. 45 przepisów na wypieki drożdżowe i na zakwasie”. Najpierw Eliza Mórawska zasłynęła dzięki publikacji przepisów na swoim blogu noszącym tytuł „White Plate”. Potem jej przepisy trafiły do książek.
Wszelkiego rodzaju książki kulinarne cieszą się w Polsce coraz większą popularnością. Na rynku pojawiają się kolejne dzieła dotyczące potraw z kuchni z całego świata. Wybór jest olbrzymi, więc nikt, kto ma ochotę nawet na najbardziej dziwaczne potrawy, nie powinien narzekać. No chyba, że w sklepach zabraknie potrzebnych składników.