Konto

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja tg. 16. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe. Część 2 Marzanna Zienkiewicz, Duda Joanna, Krzywda Sebastian Książka

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja tg. 16. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe. Część 2
70,30 zł
79,00 zł - sugerowana cena detaliczna
Zamów teraz, wyślemy w poniedziałek.
Wydawnictwo: WSiP
Rodzaj oprawy: Okładka broszurowa (miękka)
Wydanie: 1
Liczba stron: 360
Rok wydania: 2019
Zobacz więcej

Kup w zestawie

70,30 zł

Podręcznik omawia zagadnienia związane z bezpieczeństwem żywności i systemami zarządzania nim w gastronomii oraz przedstawia receptury gastronomiczne wraz z ich historią. Poświęca sporo miejsca na wyjaśnienie kwestii zamówień publicznych w gastronomii zamkniętej i dokładnie opisuje optymalne warunki magazynowania żywności. Pozwala poznać metody zarządzania zakładem gastronomicznym – sposoby naliczania marży, promowania usług gastronomicznych czy sporządzania kalkulacji usług świadczonych przez zakład. Prócz tego w publikacji poruszono zagadnienia związane z obsługą gości i przygotowaniem miejsc świadczenia usług.
Podręcznik dostosowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Prezentuje kluczową terminologię naukową stosowaną w nauce o żywieniu, w przypadku terminów obcojęzycznych wskazano ich poprawną wymowę. Zamieszczono w nim także wykaz najważniejszych terminów i pojęć branżowych z tłumaczeniem na języki angielski i niemiecki.

Szczegółowe informacje na temat książki Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja tg. 16. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe. Część 2

Wydawnictwo: WSiP
EAN: 9788302181948
Autor: Marzanna Zienkiewicz, Duda Joanna, Krzywda Sebastian
Rodzaj oprawy: Okładka broszurowa (miękka)
Wydanie: 1
Liczba stron: 360
Rok wydania: 2019
Data premiery: 2022-03-02
Język wydania: polski
Podmiot odpowiedzialny: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Al. Jerozolimskie 96
00-807 Warszawa
PL
e-mail: [email protected]

Podobne do Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja tg. 16. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe. Część 2

Oceny i recenzje książki Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja tg. 16. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe. Część 2

Średnia ocen:
~ /10
Liczba ocen:
0
Powiedz nam, co myślisz!

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Ten produkt nie ma jeszcze żadnych recenzji

Pomóż innym i zostaw ocenę!

Bestsellery

Nowości

Zyskaj darmową dostawę
za zapis do newslettera!
Nie przegap nowości, promocji i unikalnych ofert.
*Kod jednorazowego użycia przy minimalnej wartości koszyka 69 zł.