Dzika strona jedzenia Jo Robinson Książka
Wydawnictwo: | Vivante |
Rodzaj oprawy: | Okładka broszurowa ze skrzydełkami |
Wydanie: | pierwsze |
Liczba stron: | 372 |
Format: | 165x240mm |
Rok wydania: | 2016 |
Szczegółowe informacje na temat książki Dzika strona jedzenia
Wydawnictwo: | Vivante |
EAN: | 9788365442895 |
Autor: | Jo Robinson |
Tłumaczenie: | Zuzanna Kaszkur |
Rodzaj oprawy: | Okładka broszurowa ze skrzydełkami |
Wydanie: | pierwsze |
Liczba stron: | 372 |
Format: | 165x240mm |
Rok wydania: | 2016 |
Data premiery: | 2016-05-25 |
Podmiot odpowiedzialny: | Wydawnictwo Kobiece Agnieszka Stankiewicz-Kierus sp. k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6 15-111 PL e-mail: [email protected] |
Podobne do Dzika strona jedzenia
Inne książki z kategorii Poradniki - Zdrowie
Oceny i recenzje książki Dzika strona jedzenia
Pomóż innym i zostaw ocenę!
Jo Robinson to jedna ze sławniejszych specjalistek od żywności. Jej głównym zainteresowaniem nie jest przyrządzaniem intrygujących, dziwnych, niekonwencjonalnych potraw, jak w przypadku innych kucharzy. Nie jest jej celem też tworzeniem jadłospisów dla osób, które chcą zrzucić zbędne kilogramy, jak w książkach znanych dietetyków. Choć obie z wyżej wymienionych elementów pojawiają się w jej książce, jednak jest to produkt uboczny. Autorka skupia się na witaminach i minerałach, które znajdują się w żywności. Można napisać, że jest to książka o chemii.
Jo Robinson to jedna ze sławniejszych specjalistek od żywności. Jej głównym zainteresowaniem nie jest przyrządzaniem intrygujących, dziwnych, niekonwencjonalnych potraw, jak w przypadku innych kucharzy. Nie jest jej celem też tworzeniem jadłospisów dla osób, które chcą zrzucić zbędne kilogramy, jak w książkach znanych dietetyków. Choć obie z wyżej wymienionych elementów pojawiają się w jej książce, jednak jest to produkt uboczny. Autorka skupia się na witaminach i minerałach, które znajdują się w żywności. Można napisać, że jest to książka o chemii.