Wędliny wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu

Franz Siegfried Wagner

Wędliny wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu

7.0

(2 oceny) wspólnie z

21,70

 

Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą.

Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie.

• Jakie mięso wybrać na domowe wyroby
• Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę
• Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe
• 60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety

Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!

Multico
Oprawa twarda

Wydanie: trzecie

ISBN: 978-83-707-3766-5

EAN: 9788370737665

Liczba stron: 136

Format: 15.5x21.5cm

Cena detaliczna: 35,00 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem