Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik żywienia i usług gastronomicznych Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.15

Dominik Piotr

Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik żywienia i usług gastronomicznych Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.15

40,50

 

Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.15 (Organizacja żywienia i usług gastronomicznych). Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 zadań jednokrotnego wyboru, i jedno zadanie praktyczne. Ponadto publikacja zawiera klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania do zadań praktycznych, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które według nowej podstawy programowej musi spełniać kandydat na technika żywienia i usług gastronomicznych. Testy i zadania praktyczne obejmują cały zakres kwalifikacji T.15. Zostały przygotowane zgodnie z wymogami egzaminu zawodowego.

WSiP
Oprawa miękka

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-021-5026-5

EAN: 9788302150265

Liczba stron: 96

Format: 170x245mm

Cena detaliczna: 40,50 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem