Roślinny browar Przepisy na fermentowane napoje bezalkoholowe oraz miody pitne, wina, piwa i inne fermentowane trunk

Pascal Baudar

Roślinny browar Przepisy na fermentowane napoje bezalkoholowe oraz miody pitne, wina, piwa i inne fermentowane trunk

7.0

(2 oceny) wspólnie z

49,90

 

Słyszeliście kiedyś o szampanie z kwiatów bzu czy też fermentowane igły sosny? Brzmi egzotycznie? Nieprawdopodobnie?
Skądże znowu!
Możesz być wytwórcą i degustatorem swoich ulubionych trunków, a także poznawać nowe smaki. Wszystko to możliwe wykorzystując cenne rady Pascala Baudara.

„Pascal Baudar nadaje dzikiej fermentacji nowy wymiar, sięgając po dziko rosnące rośliny, dzikie drożdże i naturalne bakterie. Jego metody są skuteczne, a kreatywność – zaraźliwa. Dzięki wspaniałym ilustracjom i przejrzystym instrukcjom ta książka będzie dla ciebie źródłem niezwykłej inspiracji”.
– Sandor Ellix Katz, autor książek "Dzika fermentacja" i "Sztuka fermentacji"

Wydawnictwo Kobiece
Oprawa twarda

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-662-3479-6

Tytuł oryginalny: The Wildcrafting Brewer: Creating Unique Drinks and Boozy Concoctions from Nature’s Ingredients

Liczba stron: 320

Format: 165x235mm

Cena detaliczna: 49,90 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem