Komentarze nie są potwierdzone zakupem
Słyszeliście kiedyś o szampanie z kwiatów bzu czy też fermentowane igły sosny? Brzmi egzotycznie? Nieprawdopodobnie?
Skądże znowu!
Możesz być wytwórcą i degustatorem swoich ulubionych trunków, a także poznawać nowe smaki. Wszystko to możliwe wykorzystując cenne rady Pascala Baudara.
„Pascal Baudar nadaje dzikiej fermentacji nowy wymiar, sięgając po dziko rosnące rośliny, dzikie drożdże i naturalne bakterie. Jego metody są skuteczne, a kreatywność – zaraźliwa. Dzięki wspaniałym ilustracjom i przejrzystym instrukcjom ta książka będzie dla ciebie źródłem niezwykłej inspiracji”.
– Sandor Ellix Katz, autor książek "Dzika fermentacja" i "Sztuka fermentacji"
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-662-3479-6
Tytuł oryginalny: The Wildcrafting Brewer: Creating Unique Drinks and Boozy Concoctions from Nature’s Ingredients
Format: 165x235mm
Cena detaliczna: 49,90 zł