Przysmaki kuchni myśliwskiej

Henryk Dębski

Przysmaki kuchni myśliwskiej

92,97

 

Nowa edycja książki Henryka Dębskiego, której pierwsze wydanie ukazało się w 1989 roku.
Obowiązkowa pozycja w biblioteczce każdego smakosza i miłośnika dań z dziczyzny a także wszystkich tych, którzy chcą odkryć jej wyjątkowy smak.
W książce znajdziesz przepisy na potrawy z jelenia, borsuka, dzika, łosia a także dzikiego ptactwa. Zupy, pieczenie, zrazy, pasztety, wędliny i wiele innych potraw, które docenią miłośnicy myśliwskiej sztuki kulinarnej. Spróbuj jak smakuje pieczeń z dzika z migdałami, królik z wiśniami, ragout z jelenia czy bigos z zająca. Dowiedz się jak przyrządzić wyjątkowe dania z dziczyzny we własnym domu.

Dragon
Oprawa twarda

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-817-2694-8

EAN: 9788381726948

Liczba stron: 288

Format: 21.0x28.5cm

Cena detaliczna: 149,95 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem