Komentarze nie są potwierdzone zakupem
Po sukcesie, jakim okazała się Italia do zjedzenia, Bartek Kieżun wyruszył do Portugalii gnany potrzebą kolejnej opowieści o malowniczych miejscach oraz kuchni niezwykłej w swej prostocie.
Portugalia do zjedzenia to połączenie książki kulinarnej i przewodnika po jednym z najczęściej odwiedzanych europejskich krajów. Znajdują się w niej zarówno fantastyczne przepisy, jak i pasjonujące opowieści o historii i sztuce, które sprawiają, że bacalhau, francesinha i pieczone sardynki smakują jeszcze lepiej.
Buchmann
Oprawa twarda
Wydanie: pierwsze
Data pierwszego wydania:
2019-10-02
ISBN: 978-83-280-5830-9
Wydanie: pierwsze
Data pierwszego wydania:
2019-10-02
ISBN: 978-83-280-5830-9
Liczba stron: 288
Buchmann
Format: 210x270 mm
Cena detaliczna: 69,99 zł
Buchmann
Format: 210x270 mm
Cena detaliczna: 69,99 zł