Polskie jabłka Poszerzamy kulinarne horyzonty

Joanna Tołłoczko

Polskie jabłka Poszerzamy kulinarne horyzonty

22,83

 

Jabłko jest bardzo polskim owocem,
który znakomicie nadaje się do różnorodnych kulinarnych eksperymentów. Pasuje do wielu dań zarówno tych mięsnych, jak i niezwykle lubianych ciast oraz deserów. Wiele odmian od tych bardzo słodkich poprzez soczyste, aż do kwaskowych nadaje potrawom wyjątkowy smak. Skoro mamy już jabłka w kuchni,
to koniecznie musi być kaczka nadziewana,
schab pieczony czy cała gama sosów i napojów. W książce znajdziemy także przepisy na smalczyk z jabłkiem, duszone warzywa z jabłkiem, jak i zyskujący popularność cydr. Ponad 100 pomysłów na to jak wykorzystać jabłka w kuchni!

Rea
Broszurowa ze skrzydełkami

ISBN: 978-83-799-3162-0

Liczba stron: 176

Format: 19.5x26.4

Cena detaliczna: 34,90 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem