Kuchnia weganki

Szadkowska Lidia Aleksandra

Kuchnia weganki

5.5

(20 ocen) wspólnie z

21,07

 

W jaki sposób możesz łatwo zmienić tradycyjne potrawy na wegańskie?

Pomyśl, jak dobrze byłoby, gdyby istniała książka, która podsunie Ci sposoby na zastąpienie produktów pochodzących od zwierząt, dbając jednocześnie o to, by wegańskie zamienniki były podobne do oryginałów i również smaczne.
Jak się poczujesz, gdy zmieniając swoją dietę na zdrowszą będziesz mieć nie tylko satysfakcję z życia zgodnie z naturą, ale i radość z odkrywania bogactwa możliwości, jakie masz przechodząc na weganizm?

Z publikacji dowiesz się między innymi:
- Co i jak powinniśmy jadać.
- Dlaczego mleko i jego przetwory nie służą zdrowiu.
- O zamiennikach mleka i mięsa.
- Jak skomponować przyprawy służące zdrowiu.
- Czego możesz użyć zamiast jajka.
- Jakie stosować zioła przyprawowe.

MOŻESZ wybrać weganizm!

Nie musimy poddawać się ogólnemu schematowi życia. Tylko od nas zależy, jak się odżywiamy. Mamy możliwość korzystania z takich produktów, które nam służą i nie zatruwają powoli naszego organizmu. A zmieniając sposób żywienia nie ryzykujemy ani głodem, ani własnym zdrowiem. Przeciwnie. Nie musimy również skazywać na śmierć żadnego zwierzęcia, by nie być głodnym ani ilościowo, ani też jakościowo.

Złote Myśli
Oprawa miękka

Wydanie: drugie

ISBN: 978-83-758-2370-7

EAN: 9788375823707

Liczba stron: 140

Format: 15.0x21.5cm

Cena detaliczna: 29,90 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem