Kuchnia diabetyka Śniadania, obiady, kolacje i desery na każdą porę roku

Gąsior Katarzyna, Janowska Maria, Szybiak Katarzyna, Łożyńska Katarzyna

Kuchnia diabetyka Śniadania, obiady, kolacje i desery na każdą porę roku

48,25

 

W ciągu ostatniego roku do naszej redakcji dotarło ponad 200 wiadomości od diabetyków, które brzmiały bardzo podobnie: „Same przepisy nam nie wystarczają”. Okazało się, że osoby chorujące na cukrzycę typu II potrzebują czegoś EXTRA. Tym czymś są zarówno dokładne wyliczenia kaloryczności posiłków, jak również tabele z danymi dotyczącymi zawartości cukru, białka, tłuszczy, węglowodanów. Takich rzeczy, pokazujących również indeks glikemiczny posiłku, brakuje na rynku. Wsłuchując się w te uwagi, postanowiliśmy – wraz z dietetykami i specjalistami żywienia – stworzyć pakiet przepisów, które sprostają tym wymaganiom. Dlatego, przygotowaliśmy dla Ciebie aż 200 stron przepisów wraz z tabelami ich wartości odżywczych. Otrzymujesz od nas gotowe receptury na każdą porę dnia, dostosowane do Twoich preferencji i potrzeb. W tej książce znajdziesz zarówno dania „na słodko”, wytrawne, mięsne, jak i wegetariańskie.
• śniadania,
• lunche,
• obiady,
• kolacje,
• desery,
• podwieczorki,
• przekąski.

Wiedza i Praktyka
Oprawa miękka

ISBN: 978-83-827-6549-6

EAN: 9788382765496

Liczba stron: 209

Format: 16.5x23.5cm

Cena detaliczna: 69,00 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem