Koreańska kuchnia wegańska Przepisy i pomysły z kuchni mojej mamy

Molinaro Joanne Lee

Koreańska kuchnia wegańska Przepisy i pomysły z kuchni mojej mamy

9.0

(1 ocena) wspólnie z

43,86

 

„Joanne Lee Molinaro przypomina nam, że najlepszą częścią każdego przepisu jest historia, która się za nim kryje. W swojej debiutanckiej książce kucharskiej dzieli się nie tylko wieloma wspaniałymi wegańskimi daniami koreańskimi (nie mogę się doczekać, aż ugotuję kolejne!), lecz także pokazuje samą siebie i swoich bliskich. Dzięki temu nie tylko lepiej gotujemy, ale też po prostu stajemy się lepsi”.

JULIA TURSHEN, autorka bestsellera „The New York Times” Simply Julia, podcastu Keep Calm i Cook On oraz założycielka Equity at the Table

„Koreańska kuchnia wegańska to nie tylko źródło świetnych przepisów, które od razu chce się wypróbować, ale i pasjonująca, wciągająca lek­tura. Obok kreatywnych pomysłów na dania z makaronu, przystawki banchan czy bajgle znajdziemy w niej rodzinne historie, które raz bawią, a innym razem wzruszają do łez”.

JEANINE DONOFRIO, autorka książki kucharskiej Love and Lemons

Purana
Oprawa miękka

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-662-0058-6

EAN: 9788366200586

Tytuł oryginalny: The Korean Vegan Cookbook

Liczba stron: 340

Format: 20.0x26.0cm

Cena detaliczna: 69,90 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem