Glutenfree Gotowanie i pieczenie Smaczne potrawy bez pszenicy, orkiszu, jęczmienia & Co.

Schafer Christiane, Strehle Sandra

Glutenfree Gotowanie i pieczenie Smaczne potrawy bez pszenicy, orkiszu, jęczmienia & Co.

7.0

(1 ocena) wspólnie z

49,00

 

Twój brzuch mówi glutenowi: NIE!
Niezależnie od przyczyny, dla której musisz zrezygnować w swojej diecie z produktów zawierających gluten, teraz możesz z powodzeniem zmienić składniki swojej kuchni. Ta książka pomoże rozszyfrować i odnaleźć w sklepie listę „bezpiecznych” składników, z użyciem których upieczesz chrupiący chleb, wyborne ciasta lub ugotujesz pyszne knedle. Nasi eksperci nie tylko dostarczą najlepsze przepisy, ale również obrazowo wyjaśnią, co warto wiedzieć i jak to wykorzystać w praktyce. A nawet jeśli wcale nie musisz się przejmować glutenem, zapraszamy do podróży kulinarnych i odkrywania nowych smaków!

Esteri
Oprawa miękka

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-656-2577-9

EAN: 9788365625779

Tytuł oryginalny: Glutenfrei kochen und backen

Liczba stron: 192

Format: 16.5x20.0cm

Cena detaliczna: 49,00 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem