Domowe wędzenie ryb

Egon Binder

Domowe wędzenie ryb

19,90 zł

1349

 

Autor książki odkrywa wszystkie tajniki wędzenia ryb. Przedstawia gatunki idealne do wędzenia. Doradza, w jaki sposób transportować i przechowywać ryby, jak je oczyszczać, skrobać i patroszyć. Uczy także właściwego filetowania i mrożenia. Stosując opisane metody wędzenia (na mokro, na sucho, na zimno itp.), można uwędzić rybę dostępnymi środkami i w określonych warunkach np. na kempingu. W poradniku omówiono także narzędzia i sprzęt niezbędny do wędzenia. Dzięki szczegółowym instrukcjom samodzielnie zbudujesz różne typy wędzarni. A jeśli przygotujesz danie z ryb według jednego z przepisów zamieszczonych w książce, z pewnością zachwycisz niejednego smakosza.

RM
Oprawa miękka

Wydanie: trzecie

Liczba stron: 96

Format: 16.4x23.3

Cena katalogowa: 19,90 zł

Cena pakietu

64,80 zł

4043

Cena pakietu

59,80 zł

3743