Domowa masarnia ubój, rozbiór mięsa, wyrób wędlin

Bernhard Gahm

Domowa masarnia ubój, rozbiór mięsa, wyrób wędlin

20,28

 

Ten doskonale zilustrowany poradnik prezentuje krok po kroku, czynność po czynności, jak fachowo, w warunkach domowych, dokonuje się uboju świń, bydła, owiec i kóz, a następnie rozbiera ich mięso
Z książki dowiesz się co można przyrządzić z poszczególnych kawałków mięsa i w jaki sposób należy je prawidłowo konserwować.
Poradnik zawiera liczne przepisy na wyroby mięsne i wędliniarskie domowej roboty.

Delta W-Z
Oprawa miękka

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-717-5869-0

EAN: 9788371758690

Tytuł oryginalny: Hausschlachten. Traditionelles Schlachte, Zerlegen, Wursten

Liczba stron: 148

Format: 170x235mm

Cena detaliczna: 30,45 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem