Żywienie w sporcie

Irena Celejowa

Żywienie w sporcie

6.3

(19 ocen) wspólnie z

103,03

 

Wysiłek sportowy pociąga za sobą wielkie wydatki energetyczne. Przy wyrównanym poziomie wyszkolenia zawodników w sporcie wysoko kwalifikowanym żywienie często staje się czynnikiem decydującym o zwycięstwie w rywalizacji sportowej. Dlatego tak ważne staje się odpowiednie komponowanie jadłospisów dla osób uprawiających poszczególne dyscypliny sportowe, trenujących, przygotowujących się do zawodów i biorących w nich udział, a także podróżujących po całym świecie zgodnie z terminarzem imprez sportowych.
Odbiorcy: sportowcy, trenerzy, studenci AWF.

PZWL
Oprawa miękka

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-200-4864-3

EAN: 9788320048643

Liczba stron: 296

Format: 16.5x24.0cm

Cena detaliczna: 119,00 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem