Żywienie w chorobach nowotworowych

Zofia Wieczorek-Chełmińska

Żywienie w chorobach nowotworowych

85,71

 

Sposób, w jaki się odżywiamy, ma ogromny wpływ na nasz organizm. Dotyczy to także układu odpornościowego. Nieprawidłowo dobrane składniki odżywcze, nieodpowiedni sposób przyrządzania potraw lub zbyt bogata w tłuszcze dieta - powodują osłabienie naszej naturalnej odporności. Autorka podaje podstawowe zasady przygotowywania racjonalnych posiłków, uwzględniając potrzeby osób, które zmagają się z chorobami nowotworowymi. Główną część książki stanowią przepisy na potrawy, które wspomagają układ odpornościowy.

PZWL
Oprawa miękka

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-200-4347-1

EAN: 9788320043471

Liczba stron: 232

Format: 20.5x14.5cm

Cena detaliczna: 94,00 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem

Ebook i Audiobook dostępny na

Kup ebooka