Komentarze nie są potwierdzone zakupem
Włoska sztuka dobrego gotowania to ponadczasowa pozycja napisana przez XIX wiecznego smakosza i znawcę potraw Pellegrino Artusiego. W książce zebrał on 790 przepisów na dania z różnych regionów z Półwyspu Apenińskiego, a także urozmaicił je opowieściami, historiami i anegdotami, tym samym przybliżając czytelnikom sekrety włoskiej kuchni.
Muza
Broszurowa ze skrzydełkami
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-287-0764-1
EAN: 9788328707641
Tytuł oryginalny: La scienza in cucina e l'arte di mangiar bene
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-287-0764-1
EAN: 9788328707641
Tytuł oryginalny: La scienza in cucina e l'arte di mangiar bene
Liczba stron: 512
Format: 16.5x24.0cm
Cena detaliczna: 49,90 zł
Format: 16.5x24.0cm
Cena detaliczna: 49,90 zł