Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby

Franciszek Wolski

Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby

8,33

 

Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzania wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów.
W książce zamieszczono:
• informacje o historii wędzenia;
• wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia;
• wiadomości na temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń;
• ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy, ryby i owoce morza.

Arystoteles
Oprawa miękka

ISBN: 978-83-803-8085-1

EAN: 9788380380851

Liczba stron: 64

Format: 23.5x16.5cm

Cena detaliczna: 13,44 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem