Usługi żywieniowe w hotelarstwie Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12.2

Bożena Granecka-Wrzosek

Usługi żywieniowe w hotelarstwie Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12.2

50,40 zł

4599

 

Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, niezbędnych surowców, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów i rozróżniania śniadań hotelowych oraz sposobów ich podawania. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.

WSiP
Oprawa miękka

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-021-3634-4

Liczba stron: 248

Format: 170x240mm

Cena katalogowa: 50,40 zł