Usługi kelnerskie Podręcznik Kwalifikacja T.10 Szkoła ponadgimnazjalna. Kelner

Ziaja Alina

Usługi kelnerskie Podręcznik Kwalifikacja T.10 Szkoła ponadgimnazjalna. Kelner

59,17

 

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu kelner, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych).

Obejmuje tematy dotyczące usług gastronomicznych, zasad kalkulacji i rozliczania usług gastronomicznych, organizacji przyjęć okolicznościowych w zakładzie gastronomicznym, organizacji szkoleń i konferencji, organizacji przyjęć dyplomatycznych, usług cateringowych, systemów i programów komputerowych dla gastronomii, roli dobrych obyczajów w stosunkach międzyludzkich.

Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia.

WSiP
Oprawa miękka

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-021-5040-1

Liczba stron: 368

Format: 17.0x24.0cm

Cena detaliczna: 64,90 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem