Usługi kelnerskie Podręcznik Kwalifikacja T.10 Szkoła ponadgimnazjalna. Kelner

Szajna Renata, Ławniczak Danuta, Ziaja Alina

Usługi kelnerskie Podręcznik Kwalifikacja T.10 Szkoła ponadgimnazjalna. Kelner

4480

 

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu kelner, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych).

Obejmuje tematy dotyczące usług gastronomicznych, zasad kalkulacji i rozliczania usług gastronomicznych, organizacji przyjęć okolicznościowych w zakładzie gastronomicznym, organizacji szkoleń i konferencji, organizacji przyjęć dyplomatycznych, usług cateringowych, systemów i programów komputerowych dla gastronomii, roli dobrych obyczajów w stosunkach międzyludzkich.

Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia.

WSiP
Oprawa miękka

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-021-5040-1

Liczba stron: 368

Format: 170x240mm

Cena katalogowa: 44,80 zł