Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Cukiernik Technik technologii żywności Kwalifikacja T.4

Magdalena Kaźmierczak

Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Cukiernik Technik technologii żywności Kwalifikacja T.4

40,50

 

Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 zadań jednokrotnego wyboru, i jedno zadanie praktyczne. Ponadto publikacja zawiera klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania do zadań praktycznych, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które zgodnie z nową podstawą programową musi spełniać kandydat na cukiernika. Testy i zadania praktyczne obejmują cały zakres kwalifikacji T.4, zostały przygotowane zgodnie z wymogami nowego egzaminu zawodowego.

WSiP
Oprawa miękka

ISBN: 978-83-021-5032-6

EAN: 9788302150326

Liczba stron: 112

Format: 17.0x24.5cm

Cena detaliczna: 40,50 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem