Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Gastronomia Tom 2 Podręcznik Część 2 Kwalifikacja T.6 Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Szkoła ponadgimnazjalna

Małgorzata Konarzewska

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Gastronomia Tom 2 Podręcznik Część 2 Kwalifikacja T.6 Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Szkoła ponadgimnazjalna

4480

 

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).

Obejmuje tematy dotyczące ciast, zup i sosów gorących, mięsa i produktów ze zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb i owoców morza, potraw mięsnych i wegetariańskich, zakąsek zimnych i gorących, deserów, napojów gorących i zimnych, potraw dietetycznych, kuchni narodowych i regionalnych oraz posiłków codziennych i regionalnych.

WSiP
Oprawa miękka

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-021-4721-0

Liczba stron: 496

Format: 170x240mm

Cena katalogowa: 44,80 zł