Komentarze nie są potwierdzone zakupem
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).
Obejmuje tematy dotyczące ciast, zup i sosów gorących, mięsa i produktów ze zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb i owoców morza, potraw mięsnych i wegetariańskich, zakąsek zimnych i gorących, deserów, napojów gorących i zimnych, potraw dietetycznych, kuchni narodowych i regionalnych oraz posiłków codziennych i regionalnych.
WSiP
Oprawa miękka
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-021-4721-0
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-021-4721-0
Liczba stron: 496
Format: 170x240mm
Cena detaliczna: 49,20 zł
Format: 170x240mm
Cena detaliczna: 49,20 zł