Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Technologia gastronomiczna część 1 Podręcznik Technikum

Anna Kmiołek

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Technologia gastronomiczna część 1 Podręcznik Technikum

72,83

 

Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do prawidłowego stosowania gastronomicznych procesów technologicznych oraz sporządzania potraw z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, przetworów mlecznych, produktów zbożowych, mięsa, drobiu, ryb oraz przygotowania potraw półmięsnych i wegetariańskich). Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

WSiP
Oprawa miękka

ISBN: 978-83-021-3588-0

EAN: 9788302135880

Liczba stron: 344

Format: 17.0x24.0cm

Cena detaliczna: 75,40 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem