Komentarze nie są potwierdzone zakupem
Jeśli lubicie proste i lekkie dania na obiad lub lancz skorzystajcie z naszej książki. Risotto jest najpopularniejszym sposobem przyrządzania ryżu we Włoszech, a kaszotto pod zabawnie brzmiącą nazwą kryje dania z kaszą nawiązujące do włoskich. Podobieństwo polega na metodzie przyrządzania. Wystarczy opanować przepis podstawowy, a potem możemy do woli eksperymentować z dodatkami, ogranicza nas jedynie wyobraźnia.
Jeśli szukacie inspiracji, koniecznie wypróbujcie przepis na risotto z kurczakiem, szpinakiem i suszonymi pomidorami albo kaszotto z zielonym groszkiem i porem. Polecamy!
Olimp Media
Oprawa twarda
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-770-7302-5
EAN: 9788377073025
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-770-7302-5
EAN: 9788377073025
Liczba stron: 160
Format: 190x234mm
Cena detaliczna: 34,99 zł
Format: 190x234mm
Cena detaliczna: 34,99 zł