Praktyczne gotowanie według Pięciu Przemian Tradycyjna Medycyna Chińska w kuchni

Anna Czelej

Praktyczne gotowanie według Pięciu Przemian Tradycyjna Medycyna Chińska w kuchni

30,63

 

Ogromną zaletą tej publikacji są niezwykle proste przepisy kulinarne, które Autorka dopasowała do polskiego stołu. Nie znajdziesz tu egzotycznych składników, których nie kupisz w najbliższym supermarkecie! W zamian za to strony książki uginają się od przepisów na pyszne pasztety z grochu, krokiety z ziemniaków. Faszerowane pieczarki, różnego rodzaju ryby, zapiekanki, pasty z jajek, zupy takie jak barszcz ukraiński, krupnik z wędzonymi śliwkami czy grochówka. Dowiesz się również w jaki sposób upiec chleb, kutię czy ciasta takie jak sernik, piernik czy szarlotkę. Anna Czelej uzupełniła swoją książkę o przepisy na dania z indykiem, więc nie tylko fani diety roślinnej znajdą to coś dla siebie!

Vital
Oprawa miękka

Wydanie: czwarte

ISBN: 978-83-827-2174-4

EAN: 9788382721744

Liczba stron: 248

Format: 14.5x20.5cm

Cena detaliczna: 49,40 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem