Komentarze nie są potwierdzone zakupem
W każdym regionie kraju zaskoczy nas bogactwo i różnorodność lokalnej kuchni, używanych przypraw i dodatków. Tradycyjne pieczywa i domowe wędliny, własne przetwory z owoców i warzyw, zawiesiste zupy, pieczone mięsa, grzyby na wiele sposobów no i rozmaitość potraw z kaszy i ziemniaków. Do tego nalewki owocowe i miody pitne. Wiele tradycyjnych potraw możemy wykonać samemu, wykorzystując przepisy kulinarne zawarte w naszej książce.
Parma Press
Oprawa twarda
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-777-7167-9
EAN: 9788377771679
Tytuł oryginalny: Polish cooking
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-777-7167-9
EAN: 9788377771679
Tytuł oryginalny: Polish cooking
Liczba stron: 96
Format: 170x160mm
Cena detaliczna: 29,00 zł
Format: 170x160mm
Cena detaliczna: 29,00 zł