Po pierwsze tradycja. Książka zwyciężczyni programu MasterChef

Aleksandra Juszkiewicz

Po pierwsze tradycja. Książka zwyciężczyni programu MasterChef

59,90

 

Opowieść kulinarna zwyciężczyni dziewiątej edycji programu MasterChef.

Kuchnia polska jest zaskakująca, pełna smaków i wariacji... Chciałam zaakcentować moją przynależność do jednego z najpiękniejszych miejsc w Europie – Warmii i Mazur. Dlatego właśnie znajdziecie w tej książce wiele przysmaków z tego regionu.

Zdaniem Aleksandry Juszkiewicz, nie trzeba sięgać po egzotyczne produkty, aby stworzyć potrawę doskonałą. Wystarczy bogactwo rodzimych pól, lasów i jezior. Wśród propozycji pojawiają się więc takie rarytasy, jak: leśne grzyby z proziakami, żeberka z leszcza, farszynki, plińce czy słodkie makowniki. Przepisy są nieskomplikowane, a składniki łatwo dostępne. Ola wiele tradycyjnych dań wzbogaciła autorską nowoczesną nutą. Warto spróbować tej wersji kuchni Warmii i Mazur i przekonać się, jakie bogactwo smaków kryje jeden z najpiękniejszych regionów naszego kraju.

Burda książki
Oprawa twarda

Wydanie: Pierwsze

EAN: 9788380537996

Liczba stron: 200

Burda książki

Format: 204 x 260mm

Cena detaliczna: 59,90 zł

Rok wydania: 2020

Komentarze nie są potwierdzone zakupem