Po pierwsze tradycja. Książka zwyciężczyni programu MasterChef

Aleksandra Juszkiewicz

Po pierwsze tradycja. Książka zwyciężczyni programu MasterChef

59,90 zł

3627

 

Opowieść kulinarna zwyciężczyni dziewiątej edycji programu MasterChef.

Kuchnia polska jest zaskakująca, pełna smaków i wariacji... Chciałam zaakcentować moją przynależność do jednego z najpiękniejszych miejsc w Europie – Warmii i Mazur. Dlatego właśnie znajdziecie w tej książce wiele przysmaków z tego regionu.

Zdaniem Aleksandry Juszkiewicz, nie trzeba sięgać po egzotyczne produkty, aby stworzyć potrawę doskonałą. Wystarczy bogactwo rodzimych pól, lasów i jezior. Wśród propozycji pojawiają się więc takie rarytasy, jak: leśne grzyby z proziakami, żeberka z leszcza, farszynki, plińce czy słodkie makowniki. Przepisy są nieskomplikowane, a składniki łatwo dostępne. Ola wiele tradycyjnych dań wzbogaciła autorską nowoczesną nutą. Warto spróbować tej wersji kuchni Warmii i Mazur i przekonać się, jakie bogactwo smaków kryje jeden z najpiękniejszych regionów naszego kraju.

Burda książki
Oprawa twarda

Wydanie: Pierwsze

Liczba stron: 200

Burda książki

Format: 204 x 260mm

Cena katalogowa: 59,90 zł

Rok wydania: 2020

Cena pakietu

104,80 zł

6321

Cena pakietu

99,80 zł

6021