Organizowanie usług kelnerskich Zeszyt ćwiczeń Kwalifikacja T.10 Kelner. Szkoła ponadgimnazjalna

Szajna Renata, Ziaja Alina, Ławniczak Danuta

Organizowanie usług kelnerskich Zeszyt ćwiczeń Kwalifikacja T.10 Kelner. Szkoła ponadgimnazjalna

47,24

 

Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi kelnerskie, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład kwalifikacji T. 10 (Organizowanie usług gastronomicznych).

Ćwiczenia takich zagadnień, jak: usługi gastronomiczne, promowanie usług gastronomicznych, kalkulacje, rozliczanie kosztów usługi gastronomicznej, planowanie i organizacja przyjęć okolicznościowych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć bufetowych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć zasiadanych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć mieszanych i bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencji oraz imprez cateringowych, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych, kompetencje personalne i społeczne.

WSiP
Oprawa miękka

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-021-5042-5

EAN: 9788302150425

Liczba stron: 308

Format: 20.5x30.0cm

Cena detaliczna: 50,20 zł

Komentarze nie są potwierdzone zakupem